Även tornseglaren behöver vänner

Jag kom att tänka på tornseglaren, som flyger och flyger och aldrig landar på marken. Den äter, sover och dricker i luften. 10 månader kan gå utan att tornseglaren landar. De lever alltså i princip hela sina liv i luften.

Om den landar, eller kraschar, kan den inte komma upp i luften igen, för den har så korta ben. Så om man hittar en tornseglare ska man lyfta den högt upp över huvudet och släppa snabbt, så att den får luft under vingarna och kan flyga igen.

Häromdagen skulle jag till jobbet på en söndag. Fjortonde jobbdagen i rad. Jag var så trött, tung i huvudet, tom. Jag kraschade. 

Då får jag ett sms, ett presentkort på godis för 50kr. Det var Frida, den jäveln. Hon tog tag i mig och kastade mig upp i luften allt hon hade. Ibland behöver man bara lite för att få luft under vingarna igen.

Fyfan vad gott det va.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: