Det sitter alltid i kläderna – så jag börjar spela golf

Det har alltid suttit och kommer alltid sitta i kläderna.

Jag ska börja spela golf! Och vet ni hur jag kommit fram till det? Jo, tack vare Nikes nya golfkollektion och min orderbekräftelse i inkorgen.

Min familj har spelat golf i alla tider. Mormor spelade golf, morfar spelade golf, så därför spelar mamma golf och så även min bror. På årets släktsemester förra sommaren spelade alla golf på de LjUvLiGa BaNoRnA på Hooks herrgård medan jag, som givetvis inte har grönt kort, vaktade bebisen som tillhör min kusin, som givetvis har grönt kort.

Vi åkte till Hooks för att de har bra golfbanor. Alltså var det en golfsemester och alltså togs noll hänsyn till mig. ”Men varför har inte du grönt kort då?” frågar väldigt många, väldigt ofta.

Det finns några svar på den frågan:

1. Det tar ofantligt lång tid

2. Det är en mycket dyr sport och sedan jag tenderar att helst lägga pengar på kläder, skor och accessoarer hade det blivit ca två öre kvar till det om jag spelade golf

3. Jag har inte tålamodet

4. Jag har absolut inte bollkänslan

I ett svagt ögonblick, eftersom jag kände mig så utanför på semestern förra året, så började jag med det förbannade kortet så fort jag kom hem och hade några dö-timmar på jobbet. Skulle göra den så kallade teorin. Gick skitlätt men fattade såklart noll. Och då blev jag jätte-omotiverad att gå fadderrundor för alla tyckte jag var dum i huvve som inte fattade ”birdie” och ”par”. Så jag tog bara ett halv grönt kort.

MEN NU! NU NI!

För det första har det visat sig att jag har en exceptionell talang för få iväg bollen rakt i allmänhet och att göra det med drivern i synnerhet. Jag gick bara med på en nio-håls-runda för några veckor sedan som för att gå en promenad, när mamma frågade om jag inte kunde slå. Och jävlar vad jag slog. Och sedan kom jag hem, googlade ”snygga golfkläder” och hade alltså sedan en orderbekräftelse i min inkorg.

Det är ju skitsexigt med golf?

Vi ses på Hooks!

En tanke på “Det sitter alltid i kläderna – så jag börjar spela golf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: