”Objection, Hearsay”

Skamlöst har rättegången sänts ut över världen. Jag ska inte skriva mer om den märkliga folkdomstolen som har dömt Amber Heard till ragata, hysterika, lögnare och häxa. Inte heller om fölkets domare som har fastslagit Johnny Depps oskuld och coolhet. Det har skrivits nog och mer insiktsfullt om det än vad skulle jag uppbåda så här dagen efter domen kom.

När ryktena däremot började florera kring att Johnny Depp har en romans med sin advokat Camille Vasquez blev denna debattarena genast min (kände jag).

Till att börja med är väl ryktena helt ogrundade utöver att de verkar trivas i varandras sällskap, även i 2000-talets mest uppmärksammade rättssal. Vasquez är därutöver i en relation, vilket i och för sig inte behöver betyda något, precis som hennes skrattande respons på reportrars frågor om relationen med Depp.

Skit samma. The Belly Button Gazette är inte en skvallertidning och ryktena lämnas därför med lätthet därhän. Skulle de däremot visa sig sanna så skulle jag hemskt gärna vara inblandad i vad som faktiskt vore en biopic att värd göra.

Jag ser framför mig ett kammarspel i stil med klassiska rättssalsfilmer, men, och det viktigaste av allt, paketerat som en romcom. Arbetstitel: ”Objection, Hearsay”. Scener där Depp under lugg från vittnesbåset söker Vasquez blick. Hur de rör varandra under bordet medan Heard ständigt blickar mot juryn. Hur Depps kommentar om att han har förlorat ”nothing less than everything” i slutet av filmen får en twist när också säger att han har vunnit något annat.

Jag ska hålla mig kort och undvika spekulationer, MEN fan vad jag hejar på romansen mellan Depp och Vasquez. Att Depp gick ”segrande” ur den redan oerhört förnedrande rättegången ger jag fullständigt fan i en amerikansk domstol.

Publicerad av Johan Svensson

Redaktör, illustratör och medgrundare av The Belly Button Gazette.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: