Mitt badrumsskåp – en odyssé i ekonomisk och kosmetisk besvikelse

En recension av saker som hajpas i sociala medier. 

Jag städade häromdagen och det på en plats som inte allt för ofta städas. Min kille tycker jag borde städa där flera gånger i veckan medan jag själv tycker att det räcker med si så där ett par gånger om året. 

Nu blev jag i alla fall så illa tvungen. Jag sprang på stan förra helgen och köpte en svindyr glow-primer-sak från Chanel för x antal hundra. Var väldigt exalterad över att använda den, SÅKLART, och tappade den därför i all iver i golvet. Gick den i tusen bitar? Ja. Stänkte det glow över hela badrummet och in i lådor? Ja. Struntade jag där och då i att torka upp det ordentligt för att jag inväntade gäster? Ja. 

Det var glow i ränderna mellan kakelplattorna. Jag tyckte det var lite festligt men min kille skrek i högan sky när han såg det. Så då blev jag tvungen att städa och passade därmed på att ta mig an smink-hud-och-hårvårds-lådorna också. 

Och fy fucking fan säger jag bara. Där låg min icke existerande kontantinsats till en lägenhet i Sthlm. Förlåt men? Jag är inte ens intresserad av hudvård och sånt men ändå hade jag produkter för en halv miljard som jag knappt ens öppnat. 

Vad lärde jag mig av det här då? Jo att jag dessvärre är en otroligt lättpåverkad konsument som köper allt som marknadsförs i sociala medier. Vad fräscht. Men inget ont som inte har något gott med sig FÖR HÄR KOMMER en recension av lite av det som hajpas, som jag köpt, och vad jag tycker om det.

Varsågoda.

Märke: Caia Cosmetics
Produkt: Hudvårdsserien för normal hy
Använd? Ja
Åsikt: Jag HADE normal hy.

Märke: Urban Decay
Produkt: Setting Spray
Använd? En endaste gång
Åsikt: Och jag har aldrig varit så ful efter ett klubbesök. Är inte vitsen att sminket ska sitta bättre? Undrar om jag gjorde fel eller om det faktiskt är BLUFF för såg ut om en fläckig panda.

Märke: Tan Revel
Köpt: Manicken som ska göra en brun
Använd? Ja, jag gav den tom några försök i stilla tro om att jag inte gått på ännu ett PR-trick.
Åsikt: Jag tror att alla influencers går och spraytanar sig mellan före- och efter bilderna. För bra blev det inte. Det ska vara lätt? Det va skitsvårt. Jag fick hålla på i all evighet och det blev inte ens jämnt eller bra och det försvann under natten. 

Märke: Hermés
Köpt: Rött läppstift
Använt? Ja
Åsikt: Den smudgear. Tyvärr och det gör fan ont att skriva det. Men sitter där det ska gör det inte. 

Total summa åt helvete (inklusive den krossade produkten): 5397 kronor.

Därför blev det extra smärtsamt att Chanel-glow-saken som jag faktiskt köpte på eget bevåg var BRA så in i helvete och att det var den jag tappade. Lyckades åtminstone skopa upp en halv matsked som nu ligger i en del av den trasiga glasflaskan. Det blir alltså glow och rivsår i ansiktet framöver för jag har uppenbarligen inte råd med en ny, 

Hej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: